Tuesday, October 13, 2009

Kenapa perlu begini?

"Masing masing ada masalah sendiri masalah dunia masalah peribadi. Luahkan jangan simpan dalam hati boleh cerita di kedai kopi " ..

Uhh. demikian lagu karangan Malique Too Phat yang seperti biasanya lirik lagu mmg mcm tak bley bla la kan kan.. Ohh, lagu tue Icha pasang non-stop cos sambil nak menghilangkan kebosanan Icha hayati setiap bait2 yang terungkap dalam setiap lingkaran kata kata. Sementara Kiran juga dipakse utk turut serta menghayati lagu tersebut dgn motif 'saje2' Icha pun upload gamba2 di bawah memandangkan myspace dan facebook pun kian membosankan aduhaaaai :(





Haha nie suma sengal2 ayam cos dah bosan tahap gaban dah stay tanpa teman di Casa. Walau semua abg2 ada, tp masing2 sibuk dgn aktiviti masing2.

Eman & Sham : due2 sibuk ber'ym' fb dan ms dgn pasangan masing2 yang kini terbang jauh meninggalkan mereka di Mesir kerana tuntutan agama, menuntut ilmu. -Ohh eijaa & ainaa, kalau laa korang tawu betapa hebatnye penangan korang kat due mamat nie haha. Tunjuk ajarku, sifuu! ;p

Zakiran : Entah laa taktawu ape lagi yang tak kene dgn abg Icha yang cowg nie. Muram semacam, penaat kott. Asek tdo jewk. Haihh jgn pk sgt psl final u too. Effort penting! Bukan pk2 jee. okay2? hee :)

Awin : Entah. Dye baru balik dari kelas taksilap. Taknakjumpe dye. Nanti tak pasal2 kene kutuk sepet lagi. "Euuuww!" - refer blog JajaKaren

Hazim : Ohh dyepun same bz o9 well maklumlah rumah nie baru jee bwt connection internet. Yeay! sham laa yg bwt. Ohh btw, nie link ms Hazim aka Shizouca : www.myspace.com/shi.zouca
Jepp : Ohh dye tenga tdo cos baru balik dr Cendi study same2 dgn Frogie & Meuz kott tadi. Dye study hard gila to success. Penat sgt kott cos last nite pun dye tak tdo. Dah 2 malam dah mcmtue. Kesian lak tgk hmm. I hope all the hardwork he made will be paid ohh. Dear Allah, pls do bless him :) bley kan?

*Zul, Razman, Wan tidak dapat dikesan. erhhh*


Punyelaa penat taktaw nak letak yang mane satu dkt ms, last2 haa amik kaw. Icha letak nie jee.

4in1
hahah kan senang :)

uhh da penat takde motif plus bosan gila. jaja mai laa cni pls :( umm bye bye then muahh! hee

No comments:

Post a Comment