Friday, October 30, 2009

semalam dan hari ini .


satu : TRAFFIC LIGHT Partayyy :)

well. semalam indah laa jugak. kawan2 yang di invite akhirnya dapat juga hadir walau ada segelintir yang tak dapat turut serta atas sebab2 tertentu. takpe2, icha faham :) ohh btw the dress code was the most interesting 'thang' that i'd found. but oo yeah i found something truth dalam kata2 pihak DJ, people that wears yellow is the people that had been fucked up! hahahah soo what ur fucking moron??. fine fine. nseb bek dye betul yaww. huu well. di samping itu, rase berbangga sebab dapat menjaga seseorang dengan sempurna semalam. walau dia lbey tinggi kudrat serta iradatnya, kesungguhan Icha menyelamatkan dia dari sebarang kesengsaraan dari awal sehingga akhir kehadirannya amat memuaskan. "Ly babe, jangan macamtue lagi, u berat doe!" sekian utk event semalam. yang lain tak bley cerita lbey2. bahaya woe. haha



dua : Golden Screen Cinema

kata2 terpendam yang harap dapat diketahui oleh pihak tertentu

kakak, Icha tak rase akak patut macam tue ohh kt Icha. Who are you to judge me in this way? I'd done my job well & idk whats more u expect from me. Icha faham sgt, akak nak Icha bwt keje betul2. Well, I DID!! Instead akak denga cakap buruk orang pasal Icha, why don't you ask it from myself? Be matured akak! Dhuh && 1 more thing, "akak tawu Icha ada hubungan peribadi dgn orang yang lbey tinggi jawatannye dari akak, but personal is personal, work is work.." Ohh WTF! Akak dah keje lagi lame & mesty akak kenal dye lagi lame dari Icha kan kan? Dye mmg jenis friendly & bukan dgn Icha jee dye macam tue. Dgn sume girls dye rapat, lg rapat dr mcm mane dye treat Icha. So why akak ckp macam tue ohh kat Icha? How cud you? Its not me lah akak yang campurkan urusan peribadi dgn kerja. Its YOUU! Hope akak faham ohh. Im not that type of lady. Im a very grown up person yang da belaja byk benda. 1 thing that u shud knoe kakak, I got that thing that I called 'feelings'. & Im sure u have it too. I still adore u kak. Sorry for every single mistakes I'd done. Soryy... :(

2 comments:

  1. ha~ yg atas tu kite tau sape. mesti die tingtong mlm tu. hehe
    yg bwh pon tau..mesti kak supervisor tu en?
    wakaka

    ReplyDelete
  2. tak . seha taktau yang atas tue sape . haha . rahsia babe rahsia . balik nanti Icha cerita . Kekasih gelap doe . Wakakaka~

    ReplyDelete