Monday, November 02, 2009

TALK PEOPLE , TALK !

Hah macam biase, inilah dunia . Well . Suma bermula indah , berakhir macam haram . FUCK , terasa bengong siyal. Yang kat atas makin naik kepala , yang kat bawah makin dipijak-pijak . Huh . Tapi nak buat cane an ? Again , nie laa hidup . Nak benci tahap macam mane pun , benda da jadi , pk2 sangat pun bwt sakit hati jee . Hmm kepada anda yang telah berjaya membuat saya terasa begini , thanks a lot la kayh . Macam biase , what goes around comes around . Tade hal lah . Agama saya cakap , Allah maha Adil . Setiap perbuatan tersedia pembalasan masing2 :) Allah is great bebeh .

However it is , my life's still going on . Nothing will broke me down dah . Sume nie buat Aryzah Qamalia makin kuat, & kuat, & kuat . Thanks kepada anda2 sekalian . Nak terus bercakap pasal saya , dipersilakan , teruskan ! Talk people , TALK !! :) Be jealous, i'm doing great .





PS : Tak lupa kepada seseorang yang tak pernah saya lupa , cgrats atas kejayaan anda dlm test baru2 nie . I'm proud of youu ohh . Tahniah k . Takecare , jangan men hujan lagi , saya risau awak demam 2 sakit2 jee harap faham k. Salam :)

1 comment:

  1. "those who people keep talking about too much tend to be a better adult for the future"

    John Paul

    ReplyDelete