Monday, December 14, 2009

Its Time To Change :)

HAHA hyee kawan2 lama sangat tak blogging , ohh dammmnn banyak benda gila nak cerita but well icha sgt jarang online so memang banyak laa benda miss nak bagitau. Hmm hwv it is, I'll try my best to make it simple and sweet okay . Hee
Now Icha da keje balek. Sejak berhenti kat GSC IOI Mall about two months ago, now Icha da jadi perempuan berkerjaya same as my abang, Zakiran Zamri walaupun just as a part-time promoter. Hee ramai kawan baru. Kerja penat. Tapi as long as I can help my mama gain money for family, it worth everything kan kan? Alhamd, its already about a month da Icha keje, now da dapat da nak sesuaikan diri. Kak Ida the petsis yang sengal yang juga sgt baik hati always memahami Icha di sana, thankyouuu so much !! ^^ Emm Firdaus adik yang mula2 sgt nakal now da jadi budak baik, bagus laa. Kalau nak rapat dgn akak, mind ur behavior k, jgn jd mat rempit lagi ehe. I hate mat rempit taw! Euww! Huhu.. Kak Ain, Tashaa, u'r the hotstuff ever I seen okayy ngee~ Kak Gless, Nemy, Erul.., well now Im back closer to your side mcm dulu :) Ohh the crush-mate Joe & Daniel, kte kawan jee lama2 okay :)
Erm.
Aktiviti malam da jarang dilakukan. Kalau keluar pun selalu dgn abg2 tersayang je laa. Dgn budak2 lain nie, ermm, sgt jarang laa.. Senang cerita, tak pernah laa kott. "Ada masa better rehat. Kang tak pasal2 jadi budak demam and takde suare macam haritu.." Hee pesan mak and abg sentiasa diingati & i-Allah Icha patuhi. Ehe. I love my momm :) & macam yang Icha cakap kat kiran baru2 nie, Icha cbe mhindari aktiviti menyeronokkan pada malam Jumaat. Tak cakap stop, just cuba menghindari. Alhamd terbukak hati berfikiran macamtue, mudah2an terlaksana la kan kan? PS to kawan2 baru, nak meet I tak perlu la kott kat sana, meet biasa2 siang2 mcm lg okay kott. Faham kan? :) Chill jee tau..
Bahagia di tempat baru, Mc'Flurry yang sorg kawan salu hadiahkan every time Icha exhausted balik kerja, gelak2 bila dorg jadi sewel, paw macam2 dr abg manager, but when I walk outside, its still lonely. Icha masih merindui sahabat2 lama which also apart of my family.. and the biggest matter of it is, I miss my old-self. Wish I cud run back times so bad :((


Conclusion : 1-My mother is my new priority. 2-Taknak laa kua malam selalu :( 3-Avoid smoke hee.

No comments:

Post a Comment