Tuesday, May 25, 2010

ARYZAH QAMALIA BUKAN JENIS MACAM TUE =)

Yeah bende nie da lame nak cakap , tp tak tersempat-sempat . Well , kawan2 saya semua sudah berpunya . Sorang2 berbahagia . Di samping kebahagiaan itu , walaupun ada laa ayat2 menganjing yang kelua dr mulut saya yang ala-ala  bernada "ugh yela , org da ade boyf , biasa la kemana2 berdua ~ "  , "ehh , org da ade boyf , makan pun mmg la nak sama2 , spe la kwn bek dy nie kan~ kebulur pon ta kesa " , "awak da ade boyf , pegi la chillout saya dok uma jela malas la nak kacau daun sy tak ada boyf ~ " hahahahaa and etc , tp sumpah serious shed sebenarnya saya sangat berbahagia utk kalian okay . Macam Seha dgn Zack , pejam celik pejam celik alhamd da setahun da korang 24hb Jun nie . Mcm Beto and Faris , bahagia je tgk keCherating-an dorg , Mcm tu la jugak dg Kiran and wanie dan yang lain2 :) SERIOUS SUMPAH YANG NI TAK TIPU .

Huks .

Icha happy je dgn life Icha . Sangat menjaga nama baik dan maruah diri serta keluarga . So *haa kat sini mcm da nak klimaks da cerita nak mula* jangan la pk ble Icha nie solo Icha da pasang niat dari azali lagi , "Ohmy , ak akn rampas bf sape2 yg ak nak!" shed igt hape , Icha nie semisteri Maya Karin orr err  seindah Maya yang dlm cerita Adamaya tv3 ataupun mana2 Maya jelah dalam alam maya kita nie  nak pk bukan2 mcm tue ? :D

Yaww c'mon la girls . (ini ditujukan kepada yang kurang akrab atau pun yang mmg tak kenal Icha tapi serius terus serkap jarang)



Mcm mana pun kita hidup , I have my moral taw . I'm no more lending to someone else to be happy . Ahha yang nak bg korg puas hati dga , no need fer me to lay on your bf's chest la nak rasa bahagia . Serious taw , semua sekarang I depend on myself . Sebab Aryzah Qamalia is totally bukan jenis mcm tue . Lagi2 dgn org yang mmg I tak kenal . So tolong mengerti and jangan emo lebih . Tak ke mane nye bf awak tue , kalau ajak jumpa pun nau'zubillah amek masa macam nak tubuhkan satu lagi hotel kt sebela rumah nak pk setuju ke tak . Sy permpuan , sy faham perasaan kalian . Yg okay tu okay la , yg tbe2 nak maki2 tue , aduh sebak gak kadang2 hati dga . Tanya la balik bf kamu , no hp saya pon dy tak ada taw . Jgn risau lah k :) Saya jaga hati semua , sbb bg sy itu mmg tugas saya utk tidak sakitkan hati spe2 , and replace semua dgn senyuman :) kalau la boleh , bwt sy senym balik bole tak ? Mm .

Jangan maki2 Icha lagi , pk rasional . Sy selesa dgn hidup sekarang .
Jangan la sampai saya terbuat and terbawak2 dengan pengaruh rerakan yang menyatakan , "ko tak buat ko kne mcmnie kan , siap kne maki2 semua . RUGI . apa kata ko bwt jee , so ble kne marah maki hamun pun , ko PUAS HATI , ko dapat PENGGANTI . lols "

But but don't worry k ::) i won't . Trust me girls , ARYZAH QAMALIA BUKAN JENIS MCMTUE . just remember that . Let's be friend , ikhlaskan hati tanpa perasaan2 curiga iri hati atau cemburu , sbb memang betul , *again* ARYZAH QAMALIA BUKAN JENIS MACAMTUE .

ps : 3kali cakap baru cukop syarat kan ? heee :D

9 comments:

  1. yes! i trust u!
    chill k sygg! ;D

    ReplyDelete
  2. single la ni?? ngeeee

    best jadi single..but when the time comes, just have it for your own.

    hehe

    ReplyDelete
  3. Haha. Teringat dulu i mara2 text u. Cm bodo je kn.

    ReplyDelete
  4. not everyone noes u well kan syg
    be strong, i noe u're stronger!

    ReplyDelete
  5. fyfa : benda da lepas kan sayang takpe la i tak ingat dah semua . :) muah .

    ReplyDelete
  6. fyfa : benda da lepas kan sayang takpe la i tak ingat dah semua . :) muah .

    ReplyDelete