Tuesday, May 04, 2010

Dah jadi cam Perempuan dah .

HAHA lols . (dah 'haha' nak 'lols' lagi an , tah pape )

Hmm Icha sgt dikenali dgn kekeringan bibir yang melampau . Well padan muka , tu la natijahnye bile hisap rokok mengalahkan jantan . *uisyh ini terlalu jujur neh . Dhuh okay kte ignore pasal habit buruk tue , tp jum citer pasal produk mosturizing utk bibir <3

Err .
Mcm nie . 3 hari lepas ke ble tah , Icha beli lipgloss nie taw . Beli yang ala kadar jela ikut kemampuan . Cos hanya nak cukup syarat as mak n ada laa segelintir manusia yg bising2 bibir Icha terlampau sgt2 lah keriing . Dorg tpe lagi , ni smpy customer pun na sebok , so Icha pon decide laa kne gak beli smtg nak pakai (walhal seriuss mmg sumpa ta rety na pakai)

Icha bukan tanak pakai bnde kejadah tue . I've tried before tp ia sgt merimaskan . Nak cakap , mulut rase melekit2 , pastu rase tah pape tah . Senang cerita -TAKBESST- . So sejurus selepas pembeliaan , Icha pun cuba try n test lah produk tue kan . Nak tanak mmg kne pakai laa , name pun da beli . Tp kan , tataw nape , lepas jee pakai bnde tue Icha jadi sorg yang sgt pendiaam . Sebab , bnde tue bwt bibir Icha rasa sgt bengkak , so mcm malas nak bercakap . Nak layan customer pon mcm , "isyh, taya la dtg hotel ni. seboook jee !"
haha ta senonoh kan ?

Mm tue satu .

Lagi satu hal nyee , tiap kali Icha pakai jee , mesty ada org complain . Icha pakai lipgloss dgn sgt comot . Da name pun baru nak try pakai . Alaa standard la tue kan kan  ? Mak laa . Ske bising2 ble Icha pakai comot . Ta pakai salah . Nie da pakai pun salah . Ughh , ape Icha na bwt senanye niee ? Icha buang jee bnde lipgloss2 tue k :)




OKAY ICHA BUANG . sekian ;p

2 comments:

  1. icha dah jd perempuan?? hikhik. pakai lipgloss sgt bes la! jadikan bibir blink2 gitu~ :P

    ReplyDelete
  2. euw euw . Icha rasa bnde nie pelik laa aina . serius , ta caye tanye seha . icha ta pakai ooh menatang nie . huks . aina pakai ?

    ReplyDelete