Wednesday, May 26, 2010

sepet cina kuh - eijaBEBEH :)

Ohh my darling eijaBEBEH  , hilang tue jangan nak lama2 sangat k . saya rindu sepet awak . rindu marah2 awak . rindu tegas awak . rindu awak gelakgelak (padahal benda tak kelaka pon kadang2) , rindu awak sengih sorg2 kt webbie , pastu rindu awak mencarut tbetbe sambil pegang pen buat sy terkejut . tak kesian saya ke ? huks :') waiting fer you hunnay ! btw , GOODLUCK TAW FINAL YOU ! sy doakan segala yang terbaik . *kiss

4 comments:

  1. haha
    rndu tegas n marah2 sy?
    ok jmpa icha je lenkali nk marah icha puas2 tnp sbab
    wakaka ley x?
    hihi xsgka tp sy bkn panas bran kan cuma care psl kwn baek sy yg nakal sorg ni,tol x awk? >.<

    hihi
    mencarut tue haha smbl pegang pen hish xbley nk lg detail ke syg

    awaaaaak, sy rndu awak jgak sgt2 :(
    sy xhilang taw
    ad je slalu stalk awk dkt formspring tgok ap pkembangan awk hihi :DD

    doakan final sy taw awk
    sy nk blk, jd sy kene buat final elok2 kalau x sy xley blk nnt cmne? :( ok sedih

    muaaaaaaaah <3
    lots of love for icha,
    eijabebeh

    ReplyDelete
  2. eija , knpe u hilang ? everybody missing u . =(

    ReplyDelete
  3. eija , see sayang , how much we love you . kami sangat sayang anda taw . so no reasons taw kalau u nak sedih2 lepas nie . awak tue kekalkan comel and cina awak . baru org bile pk kita nie adik beradik mcm yg kawan u kat myspace dulu . haha sayang , but totally saya rindu awak sgt sgt sgt :( igt taw , awak sentiasa di hati saya , selama mungkin !

    wahai de'ba and aliyn , kita sama2 doa kejayaan eijaBEBEH rawkstar kte yg sorg ne utk final dy k . kami semua menantikan kepulangan Dr. Eija dr Egypt . Malaysia always miss you honey . Muahh :)

    ReplyDelete