Wednesday, May 05, 2010

Alahaaaai ANONYMOUS formspring kuh .


YESTERDAY :
"kimak aku benci kau.g mati sundal! semua benci kau sedar ke tak. ini bukan soalan.harap maklum."

TODAY :
"agree with him .I know all everything about you . you hipokrit lah. penuh dgn kepura-puraan . bajet hot . habis cun dah ? ingt semua suka you ? wake up whore !"

"hey slut! I've read your status on facebook.what's up bitch? annoyed already? haha."

"ha yup btol ckp die. jgn poyo lebeyh yek tino!"





Okaaay mai sini kita open . Agak2 mcm mana nak settle , ble bole jumpa ? 

I don't think that Im doin sumtin wrong to peoples WITHOUT apologee setakat nie . Well sayang sayang myb yes I am a whore , sundal , bitch and segala bahasa yg korg guna nak memaki Icha , -puas hati tak ?- tp tolong laa seda makian tue tak ke mana setakat nak cakap dlm tue . Sila TAMPIL and ayuh kte slow-talk satu2 apa yg korg tak puas hati sgt . Alaaah kalau laa setakat sebab "OHH YOU BAJET HOT . CUN HABIS LAA TUE ? " yaww series sumpa tak pna terfikir mcm tuee ut I think korg yang telalu banyak pk pasal Icha nie . C'mon , stop it people . Korg jugak yg penat , buang masa maki2 Icha topup dosa pulak tuh sighh . Taya la pk ma feelings ble bnda nie jd kt korg yg jd punca snde nie sume . Just imagine la cket , how can u comfort your mother ble dy pk anak dye da ada musuh & sbb tue she's cryin so bad [e suma . Itu sajaa. .  
And yes I'm serious nie . Agk2 da ready , just btau Icha cepat bile bole jumpe okaay ? Cn't wait to see you . 
HATERS.NEVER.PROPER , HONEY .
think bout it (:


Ohh kepada kawan2 yang still support Icha , thanks alooot okay ? Read them through , myb betul ke ape yg dorg ckp . Whi knoes lahh kan :( credit to : seha faz eyda sharx fariiis :) Ohh tak dilupakan , the anonymous tu . TY okaay . Big hugg fer u . So long  ~

7 comments:

  1. emm kite ta rse org tu ade blog icha.
    pe kate icha post kat fb syg.
    die stalker from ur fb.
    cube tgk die tulis tu.
    heyh! geram r bnde ni!

    ReplyDelete
  2. disbb kn anonymous yg kurang aja formspring i tlh di delete oleh johan kareem. sigh* sabar ye icha. buat bodo je. nnt die boring then die stop la doing stupid things tu. jeles dgn u la tu.

    ReplyDelete
  3. seha : mm , yke syg ? dlm fb ad link formspring . dlm formspring ada link blog . senang citer , icha mmg dedah jee suma d mana2 . err , ta paam laa . teringin lak na tawu spe dye . aiyoo ~ (tabole nak ckp haiyee nt kne cop bajet cine yawww . )

    ReplyDelete
  4. fyfa : ohh is it ? mm . joe del u kt formspring ? aduhaai pemusnah laa dorg nie haishh . jeles jeles jeles sbb pe laa dorg ne kt i . aduhaaai ~

    ReplyDelete
  5. eijaBEBEH : ty syg :) hope u tde kne mcmnie :)

    ReplyDelete
  6. icha..jgn layan la mrk tu..
    nt dy penat la tuh dok stalk org mcm tu kn..

    take care dear!

    ReplyDelete