Sunday, June 20, 2010

Lagenda BUDAK SETAN :')


Lagenda Budak Setan - tatawu la cerita nie berkurun bila tah release tp serius baru semalam ada mood pulak nak tgk PG *panggung wayang bak kata Apis cyg* . Ohh midnite show semalam sgt awesome :')

Cerita kalau agak familiar dgn kehidupan sebenar mmg mesti bagi kesan mendalam di hati . Kalau sebelum ni Icha gila kan cerita Evolusi KL Drift yang buat Icha menggila tgk sampai 4kali , at last ade jugak rupenye movie Melayu lain yang buat Icha ase 'auuuww !' hahahaa :'D

Tah , tatawu nak explain mcm mane ttg cerita nie , tp bwt  my dear Apis yang bwt Icha gila PG sekarang nie cos dy mmg suka sgt tgk wayang , here's a lil note fer youuuu 


 " LagendaBudakSetan ada kait mengait dgn hidup you . I tawu even you tak cakap sendiri . I tawu ape yg pernah berlaku dlm hidup you in every scene yang buat u genggam tangan i kuat kuat :') I tawu semua tue . Tapi jangan risau k , I sentiasa ada dengan you . Jangan ragu kan I . I da mula sayang kat Muhamad Zulhafiz i nie . Mcm mana pun , utk improve diri you , I sedia membantu walaupun mungkin  lepas nie I da jarang ada depan mata you . Same goes to me .
"TRUST EACH OTHER"
kata kata tue kita semat samasama dalam hati kita okay . Bukan kisah silam yang I pandang , tapi siapa and apa yang ada pada diri you sekarang , tu la yang ada dlm hati I . Macam mana u terima I even u da tawu masa silam I , macam tue jugak lah i terima you . Lagi satu , sambung study you , kejayaan you akan menjadi punca utama senyuman I suatu hari nanti . Amiin ~ "

rindu nak gaduh dgn you ,
AryzahQamalia :')

3 comments:

  1. da tgk gak ! :D bes kan? okay la.. tp de smbungan la plak nnt =.='

    ReplyDelete
  2. okay laa . best kan kan ? hue

    ReplyDelete
  3. ida pn mengada2 nk tgk awl sbb novel dy best..novel 1st yg ida bc..tp novel ag tacing ouh..hoo

    ReplyDelete