Tuesday, June 22, 2010

Mabuk .


masa keje dah habis .
duduk2 sambil sepam lagi sepam dunhill merah dipam melalui sistem pernafasan tubuh badan langsung tak terasa lagi nikmatnye macam mula2 nakal2 try2 satu sat bende kejadah haram macam nie .
takde lagi pening2 sedap .
takde lagi rase konon stone bajet highh .
err , perlukan sesuatu yang baru kott , ohh mungkin ?
AHA mawu penyepak tersayang menepek di permukaan wajah hmm cube la kott kan .

Kunci bilik dah ada kat tangan .
Tinggal melangkah ke kiri 15  tapak , masuk lift tekan button no.2 pastuh masuk bilik no.5 .
Keje mudah . tapi serius rupanya indah khabar dr rupa .
Mana senang nak duduk bilik sorg2 ,
tgk kiri nampak cermin
tgk kanan nampak dinding
Lappie ungu aku yg dah pandai meragam nie aku bukak balik akhirnye .
Sedap2 nak online , tiba2 telefon bilik nyanyi2 .
Angkat .
"Pinjam bilik jap , nak mabuk ~ "
Err , silakan .
Turun .
Passing kunci , duduk diam2 (=

"Icha merupakan seorang budak yang sangat baik hati "

Baru teringat laptop td di bia terbukak masa tenga tgk notification facebook .
Err bia la kott .
Jam da 530 pagi . Nak naik , malas .
MALAS . MALAS ?
Yaww . Alasan terbaik menafikan diri yang takut tdo sorg2 haihh .
Malu dgn diri sendiri senanye .
Alahaaai :'(

Matikan ayat meleret-leret . Laptop da ada depan mata , check2 semua - perfect .
Tapi tiba2 . tap-tap tap !
DAMN . touchpad rosak .
:'(
Ughh . Ughh . Ughh .

Tak bole nak salah kan sape2 . Semua salah sendiri .
Ada barang memang susa nak kekal elok .
Itu yang mak selalu cakap .
Sedih =(
Tapi tapi ,
Agak2 ada Apis bole kekal elok lama tak ? :P
Heee . *Happy balik :)


PS : Macam mana nak dpt 300$ by this weekend ey ? Dhuh .

1 comment:

  1. haha.aihh.laenkali bawa spare mouse,sys. :) kalau dekat,boleyh antakan.hehe.

    ReplyDelete