Saturday, July 10, 2010

After a month ;

04th July 2010


"Ku akan menjagamu 
di bangun dan tidurmu
di semua mimpi dan nyatamu ..

Ku akan menjagamu
tuk hidup dan matiku
tak ingin , tak ingin kau rapuh "

-Dik ; Wali Band-
:)




*pause dlu lagu blog kat belah atas kanan to hear this song okay :)

Hari tue pegi karaoke dengan si dia . Aihh selama nie tak pernah pernah dia  nak nyanyi . Ayat biasa guna , berbisik kat mic je keje dia nie . Kalah dgn bini sendiri yang tangan always melekat dengan mic tue even dah tawu bukan lagu pilihan and suara tak sesedap mana . HAHA . Tapi malam tu serius dia berbeza . 3 jam sekali dia book bilik . Wahh <3 sayang pulak malam tue saya tengah batuk teruk . Tekak skit jee kalau nyanyi . Yang paling sedih , lagu Lelaki Cadangan pun tak  mampu nak nyanyi . Sebak ohh , mcm bodo je kan ? :(

And sampai satu masa , dia taknak lepaskan mic . Keje saya hanya pegang remote and pilih lagu UNTUK DIORG . Haha kesian kan ? Lalaa tape la , serius puas hati jugak masa tue sebab wahh semua lagu dia nyanyi taw . Happy jee rasa . Lagu dia pilih macam tak dalam hati ada taman pulak . Sepanjang masa tue muka blushink oh , namun begitu keadaan kelam bilik tersebut menyelamatkan maruah saya . Yeahh , cool jee kott nampak even dia nyanyi tanpa ngadap LCD sebaliknya wajah saya tanpa menghiraukan sahabat sahabat lain :) Aduhh , sweet je dia malam tue . Haihh jatuh cinta lagi .

And and , lagu atas tue act first time Icha denga . Haha mungkin kolot kan ketinggalan jee nak dga lagu yang da agak lama berada di media hiburan . Tapi memang terbaik lah cos first time denga lagu tuh dr mulut si dia and he seems really meaning it . Thank you sayang .

Thank you fer your songs , thankyou fer all your doings . Thanks jugak fer this rings . I rly rly appreciate it Muhamad Zulhafiz . Walau kita banyak gaduh , mcm yang I selalu cakap ,  kita improve diri kita masing masing okay ? LYSM dear . 


ps : Kenapa perlu Serawak ooh ? :(

1 comment:

  1. icha! happy 4 u!
    oke2' nk mcm icha gak lupakan cinta lama nk mula hdp br..
    pray for me taw moga2 terbuka hati saya tok org len pula..:)

    hehe

    ReplyDelete