Sunday, August 15, 2010

Bila Mimpi Tinggal Mimpi :/

Ceyt . Tajuk nak sadis abes jee kan . Jiwang2 hoyeahh gee~  Haha tp serious laa ouh . Smlm sgt mendukacitakan dlm kegembiraan :')

Niat nak buat rambut puasa nampaknye tidak kesampaian . Sedih hati nie pfft pft hanya Tuhan jee tahu . Well tp semalam yg best nye sbb my beloved sisy yg teman pergi . Sisy Bella Azmiwahid . Dia inform nak dtg ptg taw around 5 mcm tuh . Tp dlm jm 3 tuh tgk2 dy da muncul dpn pintu hotel . Thanks to Jep sbb anta Bella dtg jumpe and thanks fer your kata2 sakti bfr pergi eh :'|

Smpy2 jee kami terus menuju Station 1 Cafe @ Bandar Sunway . As masa da nak dekat masa berbuka , kami terus grab thos menu and ckp kt bella , "fast2 pilih i nak u makan byk byk byk byk ! " Echey tatawu npe dri excited lebih pdhl Icha de halangan semalam . Aiyo ~ lalalaaa malu malu :') And sedih jee disebabkan masing2 melahap makan kami lupa nak snap piccie kt sini haishh =.='

Then then jm da pukul 8 . Kami terus menuju ke destinasi tujuan utama dtg . Smpy terus tanya and sighh lagi , dia kata tak sempat kalau nak bwt mcm yang I nak . Ci***. :'| Penat2 dtg awl nek cab sume then omg, cmtue jee jwpn dy ? Bajet kt ctu dy kata all after all total semua 418$. Yeahh okay laa under bajet :) Tp serius , mane nak sempat . Kalau Icha sendiri pun balik keje jm 7pm , and kalau nak bwt rambut kt ctu last call shud be around 630 kata mereka . Grr gerammmm ! Kne carik tempat len  laa nampaknye :'(

Dgn dukacita kami terus pergi tawaf2 Sunway smpy kaki patah . Si Bella tak habis2 salahkan dri dy cos tak sempat g salun tuh td . Haish2 , bukan salah u  lah sygg . Jgn risau okay okay :') Men snap2 gamba smpy bpeluh2 kt toilet sebelah topman tuh isyh pe tah toilet ta pasang aircond . Hmm :/

 Yeahh , gmbar2 atas nie pengubat kesakitan kaki dan kedukaan hati . Thanks syg sbb ada dgn I smlm . Luv youu damn much ! Hee :)

Ohh lupa nak tambah , len kali kalau period ke hape jgn lupa bwk spare barang2 yg patot . Plus jgn berlagak kuat sgt kang jd  mcm Icha semalam . Hambek kaw smpy2 jee hotel ase patah2 tulang jee semalam . Huks :'(

No comments:

Post a Comment