Sunday, August 22, 2010

I'm OKAY darling don't you worry .

Puasa dah masuk ke belasan hari . Macam-macam berlaku yeah tak dinafikan . Sepanjang bulan nie dah nak masuk dua minggu OT memanjang . Balik kerja jam 7am , balik tidur sedar2 dah nak masuk kerja balik jam 7pm . Sighh . Tp ini punca rezeki yang Tuhan kurniakan , semoga dapat keberkatan di bulan yang penuh berkah nie kan ? Amiin :)

And to all peoples ,
Icha mengaku Icha banyak diam . Tak semua benda kita boleh cerita , tak semua benda boleh kita luahkan . Bukan sebab perasaan sayang and caring sharing bagai tuh dah ilang , but itu demi kebahagiaan masing2 jugak . Icha taknak sape2 risau pasal Icha sangat . Icha okayy sahabat2 , Icha okayy :)

See see , gamba nie Icha baru amik 3 hari lepas . Apis yang snap kan . Kehadiran dia menceriakan hidup Icha tanpa duka sikit pun . Icha okay je kan ? Icha just busy sikit dgn kerja , dunia porak peranda seketika bila kesuntukan masa buat pape . AND ohyaa , Icha deactivate fb sementara . Bila kerja melambak , kang buat silap sikit berjuta kena tolak . So sayangs , namo risau pasal Icha okay :) I'm doin good w life here .

To my Seha Ain darling : True friendship isn't being inseparable, it's being separated and nothing changes. I love youu so much dear . Wish you're here :/




3 comments:

  1. make sure u take care of yr self well syg..!
    if not anytime i sampai depan mate u taw..! :( imysm syg..!

    ReplyDelete
  2. miss u la dik...
    akak msg pon not delivered.. hurmm
    take care okay...
    -aemylina-

    ReplyDelete