Saturday, August 14, 2010

Nak Rambut Puasa Pls pls plssss ? :))



Perempuan nie dah sgt gst bosan dgn rambut dia .
Konon petang nie lepas jee dia balik kerja dia nak terus pergi Sunway Pyramid lah kunun kalau tak penat nak kasi buat fringe kale bagai .
*tak puase mane nak penat kan ? Hehe .
Wahh , nak buat surprise dgn yg tersayang act .
Hmm wait and see  . Icha memang membuak2 nafsu tiap kali nak buat rambut .
Just wait and see perempuan nie akan rasa sukaa gilaaaaa dgn rambut baru dia malam nie atau sesal tak sudah .

Haha . Peeps , pray fer me !  :D

No comments:

Post a Comment