Friday, August 13, 2010

Seorang Incik Cinta dan Seorang gadis ini :')



Incik Cinta ,


Incik Cinta tawu tak gadis ini sgt merindui Incik Cinta.
Tak smpy seminggu Incik Cinta dkt sana , si gadis ini da macam sasau kacau bilau otak bertaburan hati berserpihan airmata berciciran :p *bahase ape nie ? 


Incik Cinta Incik Cinta,
Jementah tue mcm mana ?
Si gadis ini tak  pernah tgk dunia luar dr keindahan dunia kita.
Dunia kita yang walaupun hanya sekadar melawat bekas lombong yang dah diperbaharukan naek moto tiap2 petang,
dunia ice-blended yg kdg2 memudaratkan,
dunia mc'd alahaai tak pna2 nak habes,
dunia bukit yang haishh Incik Cinta mengadu salu ada nyamuk,
dunia panggung wayang yg "eh, knpe tak dpt kt yg new wing niee?",
dan bermacam2 lagi kebahagiaan di kotak dunia kecil kita :)
Tp sekarang dunia itu cuma ada seorang gadis ini shj tanpa Incik Cinta,
sebabbnyee ,
Kita kn da jao :'(

Incik Cinta igt tak masa kita tersadai tepi jalan sebelah traffic light bwh fly-over masa moto Incik Cinta habis minyak?
Si gadis nie lalu situ tiap2 hari balik kje naik bas.
Klw mata terpejam rapat lelap mcm mana pun smpy jee titik lokasi tue 
mata si gadis ini terus terbuka lebar celik jelas terang lagi nyata .
Incik Cinta, memori itu segar bugar lagi.
Incik Cinta... tak kan dah lupa kott? :/
Sekarang kita kan da jao :'(

Incik Cinta,
kebetulan semasa si gadis ini tga tulis2 dedikasi utk Incik Cinta nie,
Lagu2 yg Incik Cinta selalu tuju utk si gadis ini berkumandang.
Incik Cinta igt lagu apa kan?
-If We Ever Meet Again-
Tgk tgk masinnya mulut Incik Cinta,
sekarang lagu tue da mmg mcm sgt kena dgn kita wahai Incik Cinta,
Sekarang kita kn da jao :'(

Sekarang nie Incik Cinta tga buat ape?
Incik Cinta, nak tanya sesuatu bole?
Incik Cinta tak rasa rindu yg mcm si gadis nie rasa ke?
Kenapa Incik Cinta cepat melenting?
Incik Cinta tak tahu kee perangai si gadis ini mcm mane?
Si gadis nie takot tiap kali Incik Cinta buat suara tinggi2.
Si gadis nie masih dlm keadaan terkejut Incik Cinta tiba2 pergi.
Incik Cinta jgn la mcmtue tau.
Si gadis nie always syg Incik Cinta.
Tak kesala walaupun,
Sekarang kita kn da jao :')

Incik Cinta tak pernah luput dlm ingatan.
Calling2 SMS2-ing hanya itu koneksi kita,
tp wajah senyuman and kdg2 kekasaran Incik Cinta masih lagi si gadis ini igt rasanya.
Incik Cinta nie garang n kasar sgt lah.
Tp Incik Cinta tawu tak?
Itu la beza Incik Cinta dgn Incik2 yg lain~
Incik2 lain semua takut bila si gadis ini terkesima.
Tp Incik Cinta bwt si gadis ini boleh rasa cara Incik Cinta memanjakan si gadis ini dgn tamparan lembut, tengkingan sedang , juga tarikan mengejut Incik Cinta.

Incik Cinta masih dekat di hati si gadis ini.
Incik Cinta tak perlu risau, hati si gadis ini Incik Cinta dah ragut sekali masuk beg terbawak ke Jementah.
Tak ada org lain tahu mana si gadis ini sorok hati dia,
jd org lain tak kan berpelang rompak hati tu dr Incik Cinta ^-^
Incik Cinta jagala elok2 tau.
Si gadis ini da bagi suka sgt bila Incik Cinta belai2 hati tu kasi hati tu senyum.
Kalau bole kn Incik Cinta,
Jgn sekalipun kasi hati tue peluang nak ckp and rasa,
"Sekarang kita kan da jao?"





Si gadis ini syg Incik Cinta taw :')

No comments:

Post a Comment