Thursday, September 02, 2010

Hati kne lambung tinggi-tinggi .


Happy SEPTEMBER ^_^


Hee hari nie macam rasa happy semacam , tak tawu kenapa :) Bestt je bila buat2 kerja isi tempat yang tulis tarikh tue tgk2 da September . Tgk2 da nak raya . Tgk2 da nak Oktober (tettt! bulan depan da 20 tahun yeay !) ngee happy happy :D

Masa buat entry nie baru ada sorg customer negro rambut dread-lock tga tggu tyme na check-in . Isyh nak bermaksiat la tuh ~ *oupss ta baek  pk bukan2 bulan pose . Batal pose kang . DUSH ! hehehee . Hurm hurm and ts actly baru dpt panggilan dr office , gaji da nak kelua . Dia puji performance kje bulan nie . EXCELLENT kata beliau ! Yeayy happy gila rasa :) Tah tatawu nape dye sgt concern pasal kerja2 Icha lately . Siap ckp nak bawak jumpa part MCA punya AJK nak tlg settle pasal IC . Wahh wahh makin melambung2 tggi hati nie tggu masa nak tersembam kat tanah jee baru sedar kehidupan bumi nyata . HEHE :p


And and nampak tak tarikh tuh ? Baru hari nie taw . Anita betul2 memberi semangat . Ehh perhatian , dia bukan simbol khurafat taw . Berfikir secara positif . Dia cuma nak bagi semangat , and kebetulan , apa yang dia cakap memang selari dgn pemikiran seakan2 dia tawu rentak hati sedang bermelodikan irama apa . Lalalaa ~ *lagu mohabbatein tiba2 terlintas di minda . Teringat SRK senyum2 ouh lesung pipit dye comel . Haha . Lame ke minat hindustan ? Shud I care ? *cett .

Dah2 . Cukup setakat ini . Nak bagitau semua , Icha happy jee hari nie . Yang jauh2 and yang risau2 pasal Icha hari tuh , da tamo risau da k . Icha ade jee nie . Sayang Seha , sayang ain , sayang bella , sayang semuaa ! Korg jaga diri taw . Muahh ! :)

No comments:

Post a Comment