Monday, October 25, 2010

Happy Bday me .

hello . she's icha . 20 edy . and well , she has something to tell - & yell .
Hari nie kalau boleh taknak emo2 menaip . Tiada draft kata , lontaran perasaan semua spontan sejurus jari-jemari menyentuh papan kekunci . Jadi maaflah kalau still ada jugak yang nak terasa , ini saya .

Last night shud be a memorable history in my life ; 25th Oct 2010 - which is Icha da membesar menjadi seorang gadis awal 20-an. Lately perasaan da mula bercampur baur . Terasa tiada lagi yang prihatin , semua makin jauh jauh dan jauh . Family , kawan2 , and also - him . Marah ? Ohh tak . sukee . sukee sgt sgt . sighh -,-'

Mujur ada pemberi perangsang emosi , sms kawan2 meluru masuk dlm hp bertubi2 bg madah2 ulangtahun sempurna . Masa tue , masih lagi air mata menitik satu per satu ; taktawu kenapa . Mungkin ada seseorang yang Icha tunggu2 kan kata2nya masih hebat berhuha di luar sana tanpa sedar , ini hari penting insan yang penuh rasa sayang untuknya . Biarlah , asalkan dia bahagia .

Cuba sedapkan hati , macam2 Icha buat sendiri di counter tempat Icha berkerja. Benda baik or jahat tue taya tawu laaa , pandai laa Icha tanggung dose pahalenye kang . Seharian di hotel konon buat2 lupa hari penting sendiri , Icha pujuk hati dgn bermanja2 dgn insan tiada dosa , Nor Elyana Syamimi - 5months . Tenang hati tgk muka dia . Sedap dia tidur dlm pelukan Icha . Bahagia dpt camwhore sama2 .


Kata janji seorang insan itu menjadi sesuatu yang tersemat di hati Icha yang memohon peluang utk berubah . Dan kata-kata itu juga yang menjadi penerus Icha utk terus melalui setiap saat yang berlalu dalam rangkaian hidupnya. Betapa pentingnya dia. Sempurna kalau dia juga mampu berfikir melalui kotak hati sama dr segi Icha. Namun semua sama. Di hari Icha sepatutnya berbahagia, Icha sekarang sedang melepaskan kerinduannya terhadap insan2 yang pernah menyayanginya dalam setiap titisan air mata yang terus jatuh ke pipi. Thankyou fer all of this everyone. Thankyou, so much ...

2 comments:

  1. maybe im just a friend for u...
    maybe im not not that special like other...
    i cant give the whole world to you...
    but im sure that i can give my attention when u need it...
    ill be good listener when u need to talk...
    im be a good adviser (maybe) if u need it...
    and ill do anything if i can do it..
    JUST BECAUSE.. I CANT SEE U CRYING... I WANT U TO SMILE AND BE STRONG... <3 u my sis..
    HAPPY BIRTHDAY....

    ReplyDelete
  2. thankyouu kakak, icha bukan apa jee kak. icha emosi kadang2. akak taya risau sgt k ? kalau gaduh pun dgn si hafiz tuh mostly bukan dy yg salah. mesty icha yang bwt hal. akak tenang jee taw. loveyouu always kak. muaachh <3

    ReplyDelete