Saturday, October 30, 2010

Kita Pernah .




Kau jangan ingat aku tak rindu ini. Kau kena tawu. Ini laa diri kau yang hebat yang mampu buang jauh2 memori lama aku yang laki lain ta mampu pun nak buat. Lepas semua tue aku tumpahkan balik kat kau, takkan kau nak buat benda sama balik? Permainan apa nie Harry? Sighh. Kenangkan, kita pernah  bahagia bersama :(


PS : Sorry , video kita yang make a wish kt Genting hari tue dah ilang. Mungkin sb video tue da hilang, sebab tue kita mcm nie kah? Logik kah ? Ughh :|

No comments:

Post a Comment