Sunday, October 31, 2010

New Boyf ! :)

Haha serabut kepala asek nakk sediiiihh memanjang . Nahh nie ha td baru dapat inspiration balik nak bahagia bahagia :') Wishlist paling utama . Aku dah jatuh cinta dgn si kacak ini <3


Tapi sekarang kan ada yang lagi advance . Ehem ehem , Suzuki Swift Style . Siap ada tulis lagi haa kat belah kiri belakang bontot Swift tuh S-T-Y-L-E :) Bezanya dgn Swift yang sebelumnya is , part technical nyee dia ada enjin 1.2liter K12B engine option yang diserasikan dgn transmisi CVT. haha entah ape tah ak merepek niee tp yang pasti OMG kete nie sgt henseemmm :') 

Luaran kete nie lebih kurang sama jee dgn Swift yang salu kita nampak tuh. Tp tp bak kata satu perkataan yang ak dapat after seharian obses men'google' comparison Swift biasa dgn Swift Style is , - perhaps Suzuki is adopting the “if it ain’t broken, don’t fix it” jyeaahh :)

encik Swift handsomee! kau taa nampak kee aku usha2 kau tiap kali lalu sebelah aku.Naik juling ko tawu? Pernah sekali ak terlajak turun masa naik bas nak pergi tempat kerja dek kehenseman ko. Ko tggu! Ckop syarat nanti aku sendiri dtg merisik ko okay? Hahah :D

Ini namanya betul2 sempurna. Betul2 STYLE. Ini wishlist utama aku sekarang. Sedang mengusahakan yang terbaik untuknnya aminn Ya Allah. Lantakkan fikiran orang lain, selagi ada usaha i-Allah Tuhan akan sentiasa menyebelahi kita :) Cos once I said I want it , I do really mean it  .




PS : ILY sayangg . Harry , kau inspirasi aku . Thankss tons sayang .

2 comments:

  1. wow! sukenye! bile swift pink saye mau ketemu new bf kamu icha? hahaha. tak sabar nak kenen2 kn dorg ni.. laju bergerak besame di atas jalan raye. kemane shje berada, ada mereka bdua. cewah! haha

    ReplyDelete
  2. i loike! semestinya sayang <3 hehe. usaha tangga kejayaan . amiiin ~ :)

    ReplyDelete