Friday, January 21, 2011

Ape nie Icha ?

Boleh sape sape bagitaw knpe aku terlalu malass hari nie ? *sampaikan nak berfikir pun malass je ase*

Mungkin ke sebab bebanan kerja itu yang makin membuat aku tertekan dlm tekanan yg tak sudah sudah? Tp apa lagi kurangnya kerja aku ? Kerja pun cukup jee 8 jam tak lebih tak kurang . Berbanding dgn kerja lain , kerja aku just duduk jee memanjang melayan facebook siap boleh  layan movie lagi kalau nak . Kawan2 sume memahami . Dorg sedia membantu tiap kali ada masalah datang . Atau kot kott sebenarnya aku yang membebankan semua orang , kott ?

Atau -
Pasal pakcik yang nak 'tolong' tuh ? Yess mulia weh hati dia nak tolong . Ikhlas punye pasal siap nak postpone bnda da plan susah susah ke hari Jumaat lepas solat Jumaat lagi . Reason ? Entah nak amek berkat la kott well kan hati dia  mulia gila :D Terbaek weh jumpa org mcm nie . Aggp ak mcm anak sendiri . Mane ade dia mintak dwet ke hape . Sume sebab niat suci murni ikhlas dr hati dia . Langsung tak menyusahkan aku . Serius aku ckp bahagia hidup dia bwt 'baek' kt aku mcm nie , subhanallah (:

Atau lagi -
Sebab aku still terbeban cos tde barang barang yang seriess memang aku anggap penting dlm idop aku? Well okay sedih kalau teringat balik pasal kes aku kne ragut hari tuh , bodo punye peragutt tade kje laen da kott dy ta pk ma bapak dy sedih kalau dpt tawu anak dy mcm tuh , mudah2n dia akn berubah :) Eh apasal tah tbe2 ckp psl peragut tu tah HAHA . hmm okay mungkin pasal barang2 make-up yang da tde langsung nie kott . Da sebulan da muka pucat cm mayat hidupp je org cakap tp haishh malas gyle nak pergi beli barang2 tuh sume -,-' Well biase la perempuan , bile tade barang makeup mety la ta make up , ble ta  make up , ak nie jenis confident cm down serendah rendah alam taw . Padahal ble make up bukan jenis heavy sgt pon . Tp kn cm , entah lahh

Mmg susah na paham perempuan . Tp kau sebagai lelaki , kalau kau boleh handle pompuan nie dlm keadaan dy yang paling teruk , ak jamin kau la satu satunye laki yang betol2 berhak dia dia sayangi sepenuh hati :)

No comments:

Post a Comment