Wednesday, January 19, 2011

Sometimes gaduh itu penting (:


Okay kelaka . Kau sayang aku , aku benci kau . Shed sape pecaye boleh beratur masok zoo skg teman kawan2 ko kt dlm tuh . Mane ade girlf ta sayang laki sdiri bhai ? Cakap  mane na carik pompuan ta sayang laki die . Melainkan pompuan tu hidup ala-ala GRO atau slut atau bitches and yg sama waktu dgnnya . Haha adoi emo tbe2 -,-'

Cerita punya cerita I've been in relationship yg latest one nie baru nak masuk 8 bulan tp dugaannye , masya-Allah tak payah cakap laa memang kalau boleh hari2 nak gaduh . And yang paling terbaik isu pergaduhan mostly adalah sebab benda yg sama , mmg takan settle2 cos masing2 nafsu sume cm nafsu api . But heyy ! Aku yakin kami boleh kekal lama sebab mmg kami ada sikap  toleransi yg sgt tinggi . Aku atau dia yg ada toleransi tuh , bia laa rahsiaaaa :)

But peopless . 
Pergaduhan mcm nie tak boleh la asek na pandang series jee . Dgn pergaduhan tu kita boleh nampak taw yg each of this coup rupanya masih caring antara satu sama lain . Kalau dah sume bnde nak dibuat bodohhh jee , bek ko samakan spesis laki ko dgn kucing-kucing tepi jalan ataupun sumbat jee bini ko dalam lemari so tde spe akn perasan kewujudan dy dlm idop ko . Silap2 ko sendiri lupe rupenye ko tu da berbini / berlaki HAHA . *jgn amalkan mcm nie weh , ta cantek .

Tp in the same tyme kalau boleh , jangan la asek na pandang serong jee pasangan tuh . Kesian la kat dy . Hmm ak senanye tga nasihatkan diri aku jugak nih . LOLS . Takan la dy  na masok toilet pon ko nak 3G betolke dy masok tandas , ke tuptup dy tga gayut dgn minah len alahaaai hentikan lerr ok? Silap silap hari bulan lemas la dy , sudahnye ko kne dump , nak mcm tu ? Kan sesal tak sudah .

PS : Most of guy mmg susah nak tunjuk syg dia , so I prefer bila sekali dy ad mood nak beroamntika bulanmadu , tlg la jgn spoil mood mereka dgn kuakn point bukan2 . Mmg mcm api disimbah minyak la gamaknye . Haha cheers ! :D

No comments:

Post a Comment