Monday, January 24, 2011

Wahai otomen kuh ! :)

Hari nie nak post pasal my dear bff . Yess sape lagi kalau bukan my one & only dak kecik si Seha sayangg . Huu sebelum tue nak tanye korg pna tgk ultraman tak ? Haa cerita tuh yang konon sebok nak selamatkan bumi dari segala ancaman ganas yang akan memusnahkan bumi ? Haa betul la tuh . Yang tu laa . Siap yang bising2 beepbeepbeep bila masa dia nak habis so dia kne cepat2 terbang nek langit tanak kasi manusia recognize sapa tuu dia yg tolong2 dorg tuh slame nie . haha xD konon nak dijadikan cerita , dak kecik kesayangan saye nie nak jadi Otomen tu lah katenyee . katenye lah . haha.


Kesian tau die nie . Da laa ayu-ayu comell jee na turun tangge . Tup tup kedeboom tegolek . Huhuhh . Kalau Icha ade kat sane compom Icha nangis2 yunk tgk . Haha yg taley bla dy cerita ade ke patot na cover len punye pasal siap terus bangun cm konon2 nothing happen lah kan ? Hee terbaek dye nie . Segala kesakitannya dia tanggung sendiri menyedapkan hati org lain yang memandang :p Hmm tp yang tak sedap didenga , bnde da lame kott tp lebam dy makin ketara katanya :( Haishh . Mintak2 la lebam tu cepat2 pergi . Mane boleh nak singgah lame2 kt kaki BFF Icha ? Huh . Igt kaki Seha tu r&r ke nak men singgah2 . Syuh2 ! Pegy la cepat taw . Kalau tak nnt Icha marah . Lantak laa nak jadikan dy vampire ke otomen ke yang pasti plis dont hurt her dah . Icha syg dak kecik sorg nie . Ok ok ? 

PS : Sapu2 ubat pe yang patot yunk . Sudahkan la lawak otomen nye tuh . Jangan kasi lebam tuh nek minyak lak bangge nak stay kt kaki seha . Taw taw ? Sila usir dia & jalani kehidupan normal balik . No OTOMEN ! No VAMPIRE ! xD 

loveyou syg ! xoxo:)



3 comments:

  1. http://myfairytales-seha.blogspot.com/2011/01/my-mrssin-chan.html


    link kat ats tu menunjukkan link balas dendam . adoi sludge terok ! haha ^,^

    ReplyDelete
  2. hehe mestila kne buat . nnt akak ckp blog ta friendly . merajuk blog icha nani . heheh xD

    ReplyDelete