Monday, February 14, 2011

Ikhlas utk Muhamad Zulhafiz Jasmasri :/

Sekali-sekala dgn seikhlas hati Icha nak buat satu post yag betul2 ikhlas , jujur , jelas soal hati berkenaan Icha , dia , dan dia . Sepenuh hati , post ini ditujukan buat yang tersayang di hari istimewa , Muhamad Zulhafiz Jasmasri (:



Dear Hubby ,
I mintak maaf sangat pasal hari ni . I tatau sayang , gurauan kita ended up mcm haram sikit . Tgah bergurau senda , I pulak terpunch hidung u , I tercungkil mata u (OUCH!!) . Im so sorryyy ouh bie . Seriously I sgt sgt tak sengaja nak buat mcm tu . Adui , ungkin I over teruja kott u layan I dgn  bahagianya sepanjang hari ni , sejak semalam lagi .

And hubby , terimakasih banyak-banyak pasal semalam . Sanggup u singkatkan lena u semat-mata nak bawak  I kelua berjalan-jalan kan ? Sanggup pulak u extend sewa kereta lagi sehari demi kita bagai . I twu u sgt menentang keras Hari Valetines yang I selalu sebut-sebutkan , tp u tawu tak ? Tindakan u semalam dah lebih dari cukup dari apa yang I harapkan tawu ? Sanggup bersesat -sesat dari Puchong ke Putrajaya entah ape yang kite carik , sudah karaoke , sudah dapat sekuntum ros , b bawak syg pergi shisha . Sudah shisha , b bwk pulak syg ke ICT . Tak sudah lagi , lewat malam kite pekena Mc'D . Yeyy ! Mungkin perkara biasa bg org lain kan b , tp hanya kita b2 tahu ape istimewanya semalam bagi hubungan kita :)

Hubby , maaf ey sayang banyak menyakat b malam tadi . Yee , betul syg mengaku syg banyak menyakat b . Ahha . Bukan selalu kita sama2 dalam mood macam tu nak menyakat antara satu sama lain kan ? Sorry la pasal ur PTPL girl , your budak bucuk auw auw and so on . Syg tawu , b tak salah pun . I love you so much Hubby . Dia bukan siapa-siapa . Dalam acahan syg , slm ayt syg melekehkan b , jauh di sudut hati syg , syg tersenyum bahagia utk b . Kenapa ? Syg betul betul rasa syg sgt istimewa d hati b :)

Hari ni pun , semua kita lalui bahagia . ada jee yg b pulak sakatkan syg . Haishh jaat :( Tapi hari ni , syg tak suka satu part ni jeeee ..



       Masa sayang tga menaip entry nie , b tga lena tidur kt belakang . Syg pulak sdg bkeja . Syg tahu b marah pasal td . Syg tak pasti sama ada kasar syg yg syg tak sengajakan td adalah punca , tp syg rasa b boleh lagi maafkan syg sampai laa syg dpt satu panggilan telefon td . 
      Hubby . U jangan la risau . Syg takde pape dah dgn die . He's just an ex. An ordinary ex bie.. Syg betul dah takde pape perasaan pd die . Panggilan td bukan ats kehendak syg, b pun tawu tu kan ? Tp syg tak paam kenapa syg yg b salahkan . Apa salah sayang ouh ?? Syg faham point b td , hp b pun tde spe yg nak contact2 b kacau kte sejak kte spend time bersama , why hp syg berunyi pulak . Dr ex pulak ? Tp back to the point b .. Bukan syg yg nak semua tu ,, Pls terima hakikat tu tanpa terus menyalahkan syg .. Syg sedih b.. Sedih sgt:(
     Another thing is , die contact syg bukan ats dasar ex-gf ex-boyf bie. Die contact syg ats dasar lain . Ats dasar kerja barangkali .. Apa sekalipun , dlm perbualan tu tiada unsur perasaan bie.. Takde langsung . Kalau betul syg nak curang belakang b , syg tak mungkin statik berada depan b sepanjang masa on call td . Please lah b , terima dgn hati terbuka . Hentikan prasangka dlm hati b yg salu fikirkn syg dgn dia .. Hubby , dia cuma satu sejarah utk syg ... & sejarah jugak la yg buat kita dpt bersama kan ? B igt tak mcm mana kita bkongsi cerita satu mse dlu smpykan kte saling  mengenali antara satu sama lain ? 
  
Semoga entry syg kali ni b dpt fahami betul2 . B baca lah betul2 . Officially syg share entry nie kt facebook biar b tahu betapa ikhlasnya syg pada b . Jgn ada lagi keraguan pada syg b . Hati syg cuma ada b . Hanya Muhammad Zulhafiz Jasmasri . Manakan mudah syg nak lupakan masa-masa kita bersama syg . Mcm2 dah kite lalui .. Sepanjang susah senang hubby , kita ada utk satu sama lain .. Syg tak dpt maafkan diri syg kalau b masih lagi sedih & sakit sbb fikirkan hal nie . Takde sape yg akan ambil tempat b kali nie . Sebab bg syg , syg yakin tempat tu hanyalah sesuai diduduki oleh b sorg .. Yakinlah pd syg bie. Dgn nama Tuhan yg menganugerahkan rasa cinta ni pada syg , syg sungguh ikhlas sayangkan b sepenuh hati syg ..
Igt , dia hanya sejarah bg syg b . Bukan mudah utk sayang menyayangi & melepaskan seseorang yg syg panggil kekasih . Tp sekali syg betul2 redha melepaskan , takkan mungkin ada jalan pulang pd hati syg .. B fhm tu kan ? Seriously , I love you s much Hfz . I love you :(

ini , b sendiri yang tulis kan ? buktikan . ayuh ? :|
lelaki di sebelah syg nie . kenal sapa die ? hanya die yg ada di hati syg sekarang ni . yakinlah . hanya die :)

No comments:

Post a Comment