Sunday, February 06, 2011

Nak tgk kami gelek ? SINI ! :DD


These pictures got something to tell ya' !


Okay , gamba kat atas nie merupakan intro kami sejuruus selepas kami menjejakkan kaki kami di dalam bilik 58 Redbox , IOI Mall tuh . Mmg terus ,,, SNAP ! oleh Emmy yg cumey loteh lagi cun cun aum ! Hehe . Ohh nak cerita otw kami dihantar ke bilik oleh pekerja Redbox tuh . Tgh kami huha huha hati ta saba saba na nyanyi melalak2 sepanjang pjalanan , abg pelayan tuh yg cuba utk bermesra alam dgn kami pun melontarkan senyuman (yg tak la manis mane pun , bf2 kami lagi mengancam kott . cair2 ) mula berbahasa alien . Kenapa bahasa alien ? Sbb die ckp Mandarin la sekali kt ktorg . Ktorg yg da sememangnye sume nakal2 lg solehah dan sopan santun belaka pun menganjing balik sambil senyum senyum kambing dan berkata , "ooh .. yes yes.. haa .. yess ! " . Terbaek ! haha :DD


Yang kat atas nie tentunya bukan lagu pilihan Icha . Haha mane sampai doee nak nyanyi lagu tuh . Gile ke ? Hee . Itu lagu2 pilihan Yin cikcik ^,^ eh betul la kan ? Mm kami ligat mem'passing2' mic antara satu sama lain mengikut susunan abjad . Hee . Tp Icha perasan something laa . Kawan2 Icha nie sumenye berbakat2 belaka . Serious ! Kalau tak mana kan laa Emy gemar mendendangkan lagu2 Ziana Zain . Sehaa syg saye pulak lately salu sgt sgt nyanyi lagu Ella . WOW . & ain , emm emm die suke nyanyi lagu tangkap lentok . Aduhh . Hehee . Best kan ?Oh Icha pulak mcm biase , user undefined . The best after all , Icha rase Icha banyak pilih lagu merepek demi utk menceriakan keadaan yg dah actely semamangnya ceria , tp Icha je tah pape rase . hehe sorry girls . Zara sa choom - Dilwale Dulhania & Fire 2ne1- korean song pun Icha tibai . Hambeek ! Btw kan, semalam Icha karok dgn artis weyp . Jeles please ?  ^,^



Yang ni da masa nak balik da . Mmg takde gmba Emy dgn Ain sbb dorg yg snap pic nie . Huhu . Enjoy sgt sgt semalam sayang . Mintak ampun maaf if Icha ada spoil keadaan ke ape ke ape ke ke ke ke kan ? Sorry taw ? Icha syg korg sume . Aduyai . Sape ta sayag mbe bhai . Lagi2 artis pulak ... :p haha . Ohh kenapa tak ada video kami nyanyi ? Haip ! Sapa kata takde . Scroll bawah . Boleh tgk dgn syarat jgn kelip2 mata . Bukan just nyanyi , kami hadiah korg itu GELEK kali ni . Huu muah !


video

PS : Gelak laa if korg nak gelak . Buat la pape korg nak .. Sesungguhnya kami salng melengkapi antara satu sama lain . Maaf , sebarang complain akan dilayan tanpa pertimbangan dan apa apa rasa kemenyampahan . Ye , persahabatan  kami sememangnya indah . Kami tawu itu (: flying kisses xoxo mu mu muaahh dr kami with all our love to our haters .


peace ^,^

1 comment: