Saturday, April 30, 2011

Otomen ?



Hye , post kali ni khusus Icha buat di kesempatan Icha yang sebenarnya tak berapa nak sempat buat ni . Ahha . Yee , lately mmg busy . Taktau lah ape yang di busykan , tp seriously mmg busy . Hari2 dtg kerja lambat . Macam ape tah kan ? Sorry beto . & jugak tgh pening fikirkan  psl kerja baru yang Icha akan ambil dlm sebulan lagi . (boleh start in  May dah sebenarnya tp still tak rety nak buat keputusan :/)



Haa gambar kat atas ni gambar seorang budak gemuk yang baru2 ni jd birthday boy yang tak mcm birthday pun . Kesian die . Hopefully u tak kisah or tak marah ey syg ? I takde kesempatan nak buat  lebih dr tu . & hopefully bukan masalah bagi u sebab masa kejadian hanya ada I and kawan2 sekerja I jee . Mcm yg I ckp , dorg sume busy kerja and I yg salah sebab I pun btau dorg last minute . I-Allah kalau tahun depan ada kesempatan lagi , I cuba yang lebih baik utk u k ? Sbg tanda maaf , awal Mei jum bwt Sunway Lagoon Part II okay . hehe . BTW , thanks put & kwn baru kikie sbb sudi dtg :) We appriciate it sgtsgt .



And untuk si gadis ini , u know how I missed you sgt2 Seha . Icha mintak maaf kalau Icha jauh , Icha tau ape yg Seha cube sampaikan . In fact , Seha da sampaikan pun kt Icha thru wall post hari tu kan ? Icha sgt tak bermaksud mcm tu Seha . Mcm yg Icha reply kt status Seha tuu , Icha ada masalah yg Icha tak rasa nak btau sape pun buat mase ni . Icha mintak maaf sgt2 syg . Icha rindu Seha . Hari2 ble online Icha bukak wall Seha , (itu utama , first thing ble Icha online ! ) , nak tegur cm payah sangat . Sebab Icha tau di mata org yang ada hati nak judge perkara antara kita , mmg sah2 Icha yang salah . Kalau Icha jadi dorg pun Icha akan blame diri Icha jugak . But sokay Icha terima syg . Satu jee Icha nak Seha tau k .. Icha awez igt kt Seha .  "Silent doesnt mean I dun care " please igt ayt tuh ? :( Seha jangan tension2 sgt k ? Jgn set sgt kt otak Seha tiap kali nak exam ada bnde yg Seha tak harap nak berlaku terus terjadi . Kang bnde tu jadi satu doa . I-Allah takde pape . Yang pasti sekarang , buat exam elok2 k ? Icha taktau nak ckp sume ni mcm mane . Thru this jee Icha rasa Icha boleh buat sume org tau betapa Icha sygkan Seha , teramat , tak kan berhenti . Semoga dlm masa yg sama , akn ada sesuatu yg buat org tau situasi Icha yg sekarang yg merupakan punca Icha jadi mcm ni . Hakikatnya Icha rindukan semua .. Jangan lupa makan.. kene salu senyum .. Please take care of yourself Otomen .. Iloveyou sgt .. I mean , sgt :'(

Tcare ....

1 comment: