Sunday, May 08, 2011

My list of regrets is long enough, it's a good thing today i didn't add one more. Happy Friday ! :'D



Dah lama tak keluar jalan2 . Life macam dah tak ada . Dah macam org tua siang malam carik duit jee . Sekali-sekala tak kisahlah melabur sikit utk enjoy dgn yang tersayang kan ? Hee Jumaat lepas Icha pergi Sunway Lagoon bermandi-manda riang ria kali ni bukan berdua jee dgn Hafiz tapi dgn my lil bro poyo belagak menyampah grr ALEX . Hahahah :D

Igt lagi masa pergi dgn Hafiz February hr tu  berdua kami tak ada snap pape gamba pun . Soo cm sedih pulak bile balik tu tak ada pengabadian kenangan bak kata orang heheh ;p Da pasang niat mase nak pergi kali ni , nak tangkap gamba bebanyak sampai lenguh tangan nak snap2 bia terputus jari pun takpe ! Nak kasi jamak dgn SL Part I dulu , kononnye laa . Tapi errr , bagai menanam tebu di tepi bibir , ecehhhh , hehe tak banyak pun gamba yang kami snap . Tp at least ade kan ? Ok la tuuuu ! : )

Kitorg pergi naik teksi jee tw . Malam sebelum tuh sebenarnya Icha & Hafiz kerja malam habis jam 7 am tuh . Bajet kuat laa nak jugak pergi cos kami nak tunaikan janji kat Alex nak bawak die gi sane . Masya-Allah , Tuhan jee tawu betapa lemah sakit  badan longlai mata rabak kami masa tuh . Hoho . Pegy tengahari , balik jam 6 , & tepat jam 9 Hafiz kene kerja balik . OMG damn kesiaaaan die :(

Sampai2 kami sentap . Da dapat wristband pakai sorg satu , terus masuk and baru menapak 3 langkah terus terdengar suara , "sayang , tangkap gambaaa !" hahahaha . Nampak sgt die pun sangap nak bergamba je mase tuh . Penat lelah td sume da hilang ble nampak Alex happy je masuk . Ok dah penat membebel , here I share some photos ngee ^,^

terik2 nak jugak bergamba kau kan ? HAHA nah amik ;p
elehh cakap org , die pon sameee ! T.T
sape yg adek beradek ni senanye ? Icha kene buli jaga barang 'kejap' kate  Alex
 pesanan dr abg  tup2 dorg masuk dlm air lame lameeee Icha
kene tinggal sorg2 :( jahat ! 
dah penat main air , scream park is next ! Hantu2 sekalian ,
bak datang laa hahahah :D Byebye Sunway :)


Lain2 gambar dah selamat diuploadkan di facebook . Seronok sekali-sekala macam ni . Tak lah serabut2 sgt pk pasal kerja jee memanjang . Thanks Hafiz sbb sanggup teman I even u tak rest langsung 2 hari berturut2 sebab benda ni , kan ? I love you sangat ! :)  Tapi jangan la pakse I naik ATV tuh , da macam nak tergolek2 da motor tu I bwk sorg2 turun naek bukit ! :( Ermm Alex , kalau kau buat hal lagi jadi geng abang main buli2 Icha lagi pasni taknak dah bawak Alex jalan2 bwekkk hehe . Decide ! :p

Akhir kata , selagi ada kemahuan di situ ada jalan . Hahaha ape tah merepek ni T.T Jangan jadikan penat tu alasan sangat kalau betul nak have a good time dgn yang tersayang . And fer the other side pulak , jangan terlalu memaksa . Okay ? Hafiz Alex happy , Icha lagi happy . Peace mu muah !

Eh eh ehhh lupa lagi satu nak cakap . " Apa barang bro gangster2 takot masuk rumah hantuuuu ? BHAHAHAHAHAAAHA :'D "   *hehe guru je syg . I tau kalau u masuk sekali mety hantu2 tuu yang menjerit2 cos takutkn u . hehe . Muah (kiss dahi) Loveyouuu .

No comments:

Post a Comment