Sunday, May 01, 2011

Happy Labours Day & Selamat Pengantin Baru Adib Ain ! :D


Bukan untuk meminta simpati tapi inilah realiti . Di saat sume pekerja di Malaysia ni tga bersenang lenang sambil makan kuaci depan tv tambahan pula sedang bermanja-manjaan dgn Si Tompok kucing arnab atau iguana kesayangan mereka , Icha di sini sedang gigih berkerja (walaupun selalu still jugak dtg lambat ) hoho . Sampai rabun mata akibat terlalu banyak mengadap laptop sbb kerja nih . Ermm ok tipu , senanye mengadap fb  , youtube tgk anwar hadi , download game banyak2 tp maen nye satu game tuu je cos game lain asek kalah , then stalk2 page org . hehehe .

PS : Mr Roy jangan lupa tolong settle I punya loan ey hahah ;D Sekian terima kasih . eh kejap ! BTW , selamat bercuti la semua ye ? Beraktiviti dgn sihat , semoga sejahtera sentiasa hidup anda anda anda anda . Selamat Hari Buruh ! ^,^


And lagi satu lupa nak btau , kesan dr Icha berkerja hari ni bukan hanye Icha tak dapat nak spend time teman tv yg always sorg2 dok kat uma tu , tp Icha tak dpt nak join satu majlis persandingan seorang kawan sekolah rendah iaitu Ain & Adib , Kalau igt balik masa kecik2 dulu , si Adib ni bambam jee orgnye . Nakal die mase budak2 dulu . Kalau nak igt flashback pasal die mesty teringat masa die dok depan bas habis sekolah dgn tangan mesty ade makanan . Eh bukan die je taw ! Sume pun same . Haha . Ain pulak satu kelas mase skola rendah , siap masuk team bola jaring kalau tak silap . Eh ye  kan ain ? Dhuh terasa diri makin tua . Da nyanyuk da nih huuuu *tampar2 dahi nak kasi igt balik ! hehe

asib baik la kawan2 rajin update pasal majlis dorg , so boleh la tawu ape yang berlaku kat sana dr fb , heee

ain nampak sangat cantik kan ? Aummm , selamat pengantin baru ain :)

okay adib pun dah hampir tak cam . masa dia reply kt wallpost td pun tak 
cam tu lah pengantin rupenye .. wahh , bagai pinang di belah due kan ? :)))












 *err .... tetibe terfikir something , apekah ? hehehehe ;D sudah2 . stop it icha . ishh gatal -.-

1 comment:

  1. icha nampak sophisticated pkai spek. icha ble lg nk kawen ? eija xsbar nk pegi hehe

    ReplyDelete