Tuesday, September 20, 2011

New hair (:

3 hari lepas saya dah potong rambut . Paras bahu , dan sepanjang 21 tahun hidup , ini first time potong mcm tuh . Mood dan keadaan ketika dlm proses adalah sgt tenang dan kekeringan hati ter-detect sebab apa reason tah . Hahaha . Sooo yang agak menggembirakan di sini adalah saya tak ada camera utk snap gamba baru ye ? Jadi sesiapa yang selalunya berminat dgn pelajaran undang-undang tanpa ijazah tidak lah berpeluang untuk mengkritik saya dan itu lebih menyelesakan (: Sekian dari saya , terima kasih .






PS : Ini sebenarnya permintaan mak and Alex , tu je sebabnye berhati kering masa terus cut-off sampai bahu rambut ni . Thats all . Now you know I'll do anything fer you kan , lovesss ? I love you .


byebye long hair . Unfortunately I love my family more than you (:

No comments:

Post a Comment