Monday, January 23, 2012

Happy Chinese New Year & Welcome Home Sehaa !!


Okay today is Monday . Tahun Baru Cina yg sgt meriah sekali urghh ape tak semalam jam 230am pun still lagi bum bam bum bamm bunyi mercunn tension tahu tak boleh tidurr !! tapi takpelah . Setahun sekali pun kan ? Raya kita pun sama je kita pun mcm tu kan ? Soo , takde hal lah hehe

And apa yg lebih menarik tentang hari ni is Seha my truly mully achi hunny lovely baby balik dr Serawak !! Dupdapdupdap hati tunggu dia . Cm asek nak bbm si Zack je tanya dia kat mana noww huuu sangat tak terkata gembiranya hati hanya Tuhan yang tahu wohoo ! :131:

Hopefully cuti kali ni kami akan banyak spend time bersama . Walaupun , err tahu lah kami memang ada masalah masing-masing selalu tapi mohon sangat-sangat semoga setiap masa yang terluang kami dapatlah nak habiskan bersama .

The WAJIB thing kami lakukan bila berdua antaranya ialah :

:65: SHISHA ! (okay yang ni dah plan malam ni settle )
:65: KAROKE-ing ( err , yang ni tunggu apa yang patut ada lah. Lagu Lelaki Cadangan dh jadi tak femes sbb kami dh lama tak nyanyi sama:face26: )
:65: POOL . hahaha yang ni anytime je boleh sebab dekat . Tapi kena betul-betul tengah free baru feeling hewhew !
:65: Pillow-talk . Damn , yang ni plan mengejut dr Seha . Tatau nak perdengarkan apa kat diorg nanti :face13:
:65: yang lain-lain tak plan lagii , tapi fer sure kami akn ada something yang memorable gila kali ni . Hopefully . Jyeahh , hopefully :c:



PS : Ni la yang Icha buat sementara menunggu kehadiran Seha eceyy . Hehe ;p Buruk-buruk belaka . Al-maklumlah , baru belajar lah katakan . So , ada aku kisah?? Haha peacee .






Saya solute diri sendiri sebab berjaya buat mcm ni walaupun first time try hehe . Confident lebih ni hmm . Akan belajar gigih lagi supaya dpt improve . Btw , Happy Chinese New Year and happy selalu :DD

No comments:

Post a Comment